ATSK SIKEREK SZARVASRÓL!

Nagyszerűen szerepeltek a szegedi pingpongosok a Kelet-Magyarország Területi Ranglista Versenyen. (Szarvas, 2014.11.08-09.)

 

 

 

A férfi párosban szegedi döntőt rendeztek, hiszen két ATSK-s páros,Varga Csaba – Csetle Zoltán (ATSK Szeged) és a Ferencz Viktor – Lele Viktor (ATSK Szeged) párosok kerültek be a fináléba, ahol végül a Varga Csaba – Csetle Zoltán páros nyert 3/0-ra. Mellettük még egy szegedi, Tóth Sándor (ATSK Szeged) állhatott dobogóra párjával, hiszen Tarkó Áronnal (Mezőberény) karöltve a harmadik helyen végeztek.

 

Az egyéniben Varga Csaba második, Ferencz Viktor a harmadik helyen zárta a ranglista versenyt, mindketten a szolnoki Lukács Richárdtól szenvedtek vereséget, egyaránt 3/2-re.

 

Az ifjúsági fiúk versenyében, Bánfi Norbert (ATSK Szeged) került közel az éremszerzéshez, ám a negyeddöntőben vereséget szenvedett a válogatott kerettag egri ellenfelétől. Annál örömtelibb, hogy a még újonc korosztályos Szabó Imre, első ifi versenyén, Kovács Gáborral (BVSC) az oldalán, az ifjúsági fiú páros versenyszámban bronzérmet szerzett, éppen a Bánfi Norbert – Nagy Bence ATSK-s párost legyőzve a negyeddöntőben.

 

 

Férfi páros:

  1. Varga Csaba – Csetle Zoltán (ATSK Szeged)
  2. Ferencz Viktor – Lele Viktor (ATSK Szeged)
  3. Tóth Sándor (ATSK Szeged) – Tarkó Áron (Mezőberény)

 

Férfi egyes:

  1. Varga Csaba (ATSK Szeged)
  2. Ferencz Viktor (ATSK Szeged)

 

 

Ifjúsági fiú páros:

  1. Szabó Imre (ATSK Szeged)– Kovács Gábor BVSC)