Amatőr Klub

 

Üdv az ATSK Amatőr Klubban!

  Az ATSK Szeged sportegyesület már az egyesület indulásakor nagy hangsúlyt fektetett az amatőr játék szervezésére Szegeden. Az elmúlt időszak amatőr aktivitása, a megyei csapatbajnokságában résztvevő csapatok száma jól mutatja, hogy Szegeden milyen erős amatőr asztalitenisz klubélet van jelen. Országos szinten is megállja a helyét a nem igazolt játékosok számára biztosított széleskörű versenyzési lehetőség: csapatbajnokságok, egyéni és páros ranglistaversenyek, szabadidős versenyek, DC versenyek keretein belül mérhetik össze tudásukat a sportág „szerelmesei”. Ennek megfelelően, itt lehet tájékozódni az ATSK Amatőr klubtagság feltételeiről, az amatőr versenyekről és ranglistákról.

 

AMATŐR KLUBTAGSÁG

Az amatőr klubtagok lehetnek azok az amatőr sportolók, akik szerves részét képezik az egyesület életének, és valamilyen módon segítik működésünket. Őket az egyesület vezetése veszi fel tagként. (Szabadidősport szakosztály)

 

AMATŐR VERSENYEK

  Az ATSK Szeged sportegyesület a Csongrád Megyei Asztalitenisz Szövetséggel együttműködve folyamatosan szervez amatőr versenyeket a nem versenyszerűen pingpongozók számára.

A versenyekkel kapcsolatos minden további információ a honlapunkon is megtalálható CSMASZ (www.csmasz.hu) linkre kattintva érhető el.

 

AMATŐR RANGLISTÁK

    A ranglistákkal kapcsolatos minden további információ a honlapunkon is megtalálható CSMASZ (www.csmasz.hu) linkre kattintva érhető el.