Klubtagok

Amatőr Klub

 

Üdv az ATSK Amatőr Klubban!

  Az ATSK Szeged sportegyesület már az egyesület indulásakor nagy hangsúlyt fektetett az amatőr játék szervezésére Szegeden. Az elmúlt időszak amatőr aktivitása, a megyei csapatbajnokságában résztvevő csapatok száma jól mutatja, hogy Szegeden milyen erős amatőr asztalitenisz klubélet van jelen. Országos szinten is megállja a helyét a nem igazolt játékosok számára biztosított széleskörű versenyzési lehetőség: csapatbajnokságok, egyéni és páros ranglistaversenyek, szabadidős versenyek, DC versenyek keretein belül mérhetik össze tudásukat a sportág „szerelmesei”. Ennek megfelelően, itt lehet tájékozódni az ATSK Amatőr klubtagság feltételeiről, az amatőr versenyekről és ranglistákról.   ATSK Amatőr klubtagság

AMATŐR VERSENYEK

  Az ATSK Szeged sportegyesület a Csongrád Megyei Asztalitenisz Szövetséggel együttműködve folyamatosan szervez amatőr versenyeket a nem versenyszerűen pingpongozók számára. A versenyekre vonatkozó tudnivalókról az ATSK Amatőr Versenyrendszer dokumentumban lehet tájékozódni.   ATSK Amatőr Versenyrendszer   A versenyekkel kapcsolatos minden további információ a honlapunkon is megtalálható CSMASZ (www.csmasz.hu) linkre kattintva érhető el.

AMATŐR RANGLISTÁK

  Az ATSK Amatőr Versenyrendszerben lezajlott versenyek eredményei alapján két ranglista készül:

  • Az amatőr ranglista versenyek eredményei alapján, Megyei Amatőr Ranglista készül
  • A szabadidős versenyek alapján, Szabadidős Ranglista készül

A ranglista összeállításánál az utolsó 4 verseny eredménye számít   A ranglistákkal kapcsolatos minden további információ a honlapunkon is megtalálható CSMASZ (www.csmasz.hu) linkre kattintva érhető el.