Utánpótlás játékosok

Lányok:

Bácsi Boglárka

2017-ben kezdtem pingpongozni. Apukám pingpongedző és így kerültem először a sportág közelébe! Egy éve döntöttem úgy, hogy komolyan szeretnék foglalkozni a sportággal, így kerültem az ATSK-ba. 2021 tavaszától igazolt versenyző lettem. Az eddigi legjobb eredményem a megyei diákolimpia 2. hely.

Erdélyi Blanka

2014-ben kezdtem pingpongozni. Már két éve tagja vagyok a Reménységek válogatott keretének. Az ATSK női NBI-es csapatának tagja vagyok anyukámmal együtt. Célom, hogy a serdülő válogatott kerettag legyek, és felnőtt koromban ki szeretnék jutni az olimpára. Példaképem a szintén balkezes Pergel Szandra.

Hangai Flóra

Hat éves korom óta pingpongozok. Az aktuális (2021) országos serdülő ranglistán (U15) 7. helyezett vagyok, amely a legjobb helyezésem. A női NBI-es csapat tagja vagyok, de férfi NBIII-at és NBII-őt is szoktam játszani. Célom, hogy az országos ifi ranglistán is benne legyek a TOP10-ben. Példaképeim: Harimoto és Fan ZhenDong

 

Pelyva Boglárka

10 évesen kezdtem el ezt a sportot, az egyik barátnőm, a szintén igazolt versenyző Hangai Flóra hívott el az első edzésemre.  Azóta nagyrészt csak a teremben vagyok. Kitartó́ munka után sokat fejlődtem és le lettem igazolva. Az összes eredményemre büszke vagyok, mert nagyon sokat tettem/teszek érte. Legtöbbször hamarabb megyek és később jövök haza az edzésről. A célom az, hogy minél jobban/eredményesebben tudjak játszani, a másik, hogy edző legyek. Ezért sport gimibe járok. Ezenkívül szeretek itthon edzeni, esetleg futni menni. Jelenleg női NBI-et és férfi NB II – NB III-at is szoktam játszani.

 

Szögi Szonja

11 éves vagyok, 6 éves korom óta pingpongozok. Tatám vitt le először edzésre. Az asztaliteniszen kívül még versenyszerűen kézilabdáztam, és hobbyból más sportágakban is szívesen kipróbálom magam. Heti 6x vagyok a pingpong teremben, így az időbeosztásom nagyon zsúfolt. Szabadidőmben pingpongos videókat szoktam nézni. Legjobb eredményem a 2021-es OB-on elért 2. helyezésem az U11-es korosztályban. Második éve tagja vagyok a Reménység keretnek.

Fiúk:

Kasa Zsombor

Hat éve, 2015-ben ismerkedtem meg apukám révén az asztalitenisszel. Vele jártam le egy közeli játszótérre, és ott szerettem meg ezt a sportágat. Ezek után az ATSK Pingpong Suli csoportjába kerültem, ahonnan 2,5 év kitartó munkával átkerültem a versenyzőkhöz. A legjobb eredményemet 2019-ben U12-ben a mohácsi OB-n értem el, 3. helyezett lettem. Jelenleg az ATSK NBII-es csapatában játszok. Felnőtt koromban egy erős NB1-es, vagy  extraligás játékos szeretnék lenni, esetleg a férfi válogatottat is erősíteni, ha így jön ki a lépés.
Példaképem: nincs

 

Kókai Ákos

2007-ben születtem, 6 éves koromban kezdtem el pingpongozni. Folyamatosan évről-évre sokat fejlődtem, a Pingpong Suli csoportból hamar felléptem a Maci, majd a versenyzők csoportjába. Jelenleg az egyesületem NB2-es csapatában játszom. A 2018-as Molnár János emlékversenyre, ahol U11-ben bejutottam a legjobb 8-közé, és a 2019 évi mohácsi országos bajnokságra, ahol U12-ben harmadik lettem vagyok a legbüszkébb. Rövid távú célom, hogy minél jobb játékos legyek, de hosszú távú célomként szeretnék a válogatottba bekerülni. Nagyon szeretem az állatokat, hobbiként madarászok és horgászok is. Családomból testvérem Szabolcs is igazolt versenyző.

 

Kókai Szabolcs

2010-ben születtem, már öt éve játszom.  Az ATSK versenyzője vagyok. A 2020-as Kecskeméti Országos Bajnokságra, ahol U11-ben harmadik helyezést értem el, és a 2020-as Budapest Bajnokságra, ahol U11-ben szintén harmadik helyezést értem el vagyok a legbüszkébb. A diákolimpián elért eredményeimre is büszke vagyok, amikor2017-2018-ban csapatban a dobogó legfelső fokára állhattam a testvéremmel Ákossal együtt, és 2019-2020-ban egyéniben ezüstérmet szereztem. A korosztályos országos ranglistán a 2. hely a legjobb helyezésem. 2021-ben tagja lettem a Reménységek válogatott keretnek. Nagyon érdekelnek az állatok, szabadidőmet a természetben töltöm.