UTÁNPÓTLÁS VERSENY EREDMÉNYEK

Szekszárdon és Cegléden versenyeztek fiataljaink!

 

Egymás után két fontos megmérettetésen vettek részt az elmúlt időszakban az ATSK Szeged utánpótlás korú versenyzői. Május végén Szekszárdon az újonc  Magyar bajnokságon, majd Cegléden az újonc és serdülő kelet magyarországi ranglista versenyen álltak asztalhoz a szegedi fiatalok.

 

 

A Magyar bajnokság a lányok versenyével kezdődött, Sztanó Krisztina és Tóth Nóra egyaránt szépen szerepeltek, a korosztályos versenyben Nóra a negyeddöntőbe jutott.

Másnap a hat fős fiú delegáció is hozta az elvárható eredményeket, hárman is bejutottak a verseny főtáblájára. Sajnos a bravúr nem jött össze, hiszen Krizsán László, Szabó Imre és Tubak Dániel is döntő szettben kaptak ki a 16 közé jutásért.

 

Cegléden már az éremszerzés is sikerült, hiszen mindkét lány versenyzőnk felállhatott a dobogóra a korosztályos versenyben!  Sztanó Krisztina második, Tóth Nóra pedig harmadik lett. Az idősebbek között is bravúrosan szerepeltek, mindketten főtáblára jutottak.

A fiúk közül négyen a serdülő versenyben is indultak, ahol Tubak Dániel 16 közt volt, ami remek eredmény, Szabó Imre pedig a legjobb 32 között zárta a napot.

Az újonc versenyszámban három fiú játékosunk is nyolcaddöntős volt, ahol azután mindenki kiélezett csatában maradt alul kiemelt ellenfelével szemben.

 

 

Márki Ernő         ATSK Szeged