Utánpótlás Budapest Bajnokság

Budapest Bajnokság                                                                       2018. január 26-28.

 

 

Hétvégén került megrendezésre az Utánpótlás Budapest Bajnokság, amelyen az ATSK Szeged fiatal versenyzői is részt vettek.

Az U11-es fiúk versenyében két szegedi, Kókai Ákos és Kasa Zsombor is bejutott a legjobb nyolc közé, ami nagyszerű eredmény az alig egy éve versenyző fiúktól.

Az U12-es lányok versenyében Hangai Flóra szintén a legjobb nyolc közé verekedte magát, így korosztályában ő is a legjobb tíz között található a ranglistán.

A legkiválóbb eredmény Szosznyák Emma nevéhez fűződik, aki ezüstérmes lett ebben a versenyszámban. Emmát néhány napja meghívták a korosztályos utánpótlás válogatott keretbe is, amelynek keretében a hétvégén budapesti edzőtáborban vesz részt.

Az U13-as lányok versenyében Szosznyák Emma a legjobb 16-ig jutott, míg a fiú versenyszámban Tanács Bence tett ki magáért, hiszen a selejtezőből indulva az igen előkelő 11. helyen zárta a versenyt.

A serdülő lányok versenyében Szosznyák Emma és Pelyva Boglárka csoportelsőként egyaránt feljutott a főtáblára, ott azonban már nem sikerült újabb mérkőzést nyerniük.

Még egy szép eredmény született a serdülő lány párosban, ahol a Kenessey Blanka – Sztanó Krisztina páros szintén a negyeddöntőig jutott.