Női Extra Liga Alsóház

A hétvégén, Budapesten, az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban befejeződtek a női mezőny csapatbajnoki küzdelmei. A tornarendszerben lebonyolított Extra Liga utolsó versenyhétvégére két mérkőzése maradt hátha az Alsóházban szereplő szegedi fiataloknak.

Előbb, a több külföldi játékossal felálló Kanizsa Sörgyár Sportegyesület ellen kezdtek a lányok, majd ezt a mérkőzést követte a PTE PEAC Kalo-Méh elleni összecsapás.

Mindkét bajnokinkon tisztes helytállást bemutatva, a nyerhető meccseket hozva szenvedtünk egyaránt 6:2-es vereséget. A játék képe alapján a Pécs elleni találkozón szorosabb végeredmény is elérhettük volna, ám játékosainknak így sincs oka szégyenkezni, mindenki dicséretet érdemel.

 

NŐI EXTRA LIGA ALSÓHÁZ

  1. forduló: Kanizsa Sörgyár Sportegyesület – ATSK Szeged 6:2
  2. forduló: ATSK Szeged – PTE PEAC Kalo-Méh 2:6

Ezzel véget ért egyesületünk első Extra Ligás szezonja. Csapatunk legeredményesebb tagja Hangai Flóra lett, aki 25%-os győzelmi mutatóval zárt. Bízunk benne, hogy a következő bajnoki évadban, az idén megszerzett tapasztalatokat tudják majd hasznosítani játékosaink, és versenyképes csapatként szerepelhetünk majd az NB1-es bajnokságban.