Nagyon fontos győzelem az NB I-ben!

Az NB I Keleti csoport 8. fordulójában nagyszerű hazai győzelmet aratott a bajnokságban újoncnak számító ATSK Szeged, a tavalyi szezonban is az NB I-ben szereplő Váci Reménységek csapata ellen.

A mérkőzés kezdeti szakaszában sikerült a nehéz pillanatokon túllendülni, miután mindkét páros döntő szettben, a dr. Varga – Nagy páros több mérkőzéslabdát hárítva, a Kasa – Lele duó pedig döntő szett 2-5-ről fordítva győzött, ami megalapozta a későbbi sikert.

Az egyéni összecsapások során is jól és koncentráltan játszottak a szegediek, akik végül megérdemelt és a bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú győzelmet könyvelhettek el.

Külön kiemelendő, hogy ezzel az őszi szezonban a négy hazai mérkőzésünkön veretlenek maradtunk, két-két győzelmet és döntetlent értünk el az ATSK Teremben.

NB I -es férfi mérkőzés: ATSK Szeged I. – Váci Reménységek 10:4

ATSK győzelmek:

Nagy Bence 3, dr. Varga Csaba Koppány 2, Kasa Zsombor 2 és Lele Viktor 1,

valamint a Nagy Bence – dr. Varga Csaba Koppány és a Lele Viktor – Kasa Zsombor párosok.

A bajnokságban a szegediek 2023-ban utoljára december 16-án állnak asztalhoz, amikor is a bajnokság első harmadához tartozó Ceglédi VSE-hez látogatnak.

Egyesületünk második számú csapata szintúgy hazai pályán folytatta bajnoki szereplését: a városi derbin a bajnoki címre pályázó Floratom Szegedi AC II. csapata ellen újfent fiatal játékosaink kaptak szerepet, akik a mérkőzés kapcsán megfogalmazott célkitűzést, a tisztes helytállást maradéktalanul teljesítették.

Külön kiemelendő Hangai Flóra eredményes játéka és dr. Lukács Levente felett aratott értékes győzelme.

NB II -es férfi mérkőzés: ATSK Szeged II. – Floratom Szegedi AC II 5:13

ATSK győzelmek:

Hangai Flóra 3, Szögi Szonja 1, Tubak Dániel 1.