FILMVETÍTÉS!

Kedves Szegedi Sportolók, Sporttársak!

 

Az alábbi kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Köszönet a szervezőknek, és várunk szeretettel Mindenkit, akit érdekel egy ilyen nagyszerű kezdeményezés, támogatási lehetőség, nem utolsó sorban a film. Kérem a címzetteket, juttassák el az információt saját tagjaik, és a sportot kedvelő ismerőseik részére.

 

Sportbaráti üdvözlettel: Márki Ernő

ATSK Szeged sportegyesület ügyvezetője

 

Jótékonysági filmvetítés lesz a Belvárosiban Major Endre támogatására

2016.04.16. 06:54

Major Endre paralimpikon riói indulását támogatják azok, akik a három szegedi Rotary Club, a Szent-Györgyi Albert, a Tisza és a Dóm közös programján részt vesznek. A szegedi rotarysok egy országos kezdeményezéshez csatlakoztak, Till Attila Tiszta szívvel című filmjének premier előtti vetítését az ország több pontján egy időben tartják és a bevételeket jótékony célokra fordítják.

Április 27-én este hét órakor mutatják be az ország több városában a bűnügyi komédiát, melynek főszereplői kerekes székesek. A Szentendréről indult kezdeményezéshez Szeged mindhárom rotary klubja csatlakozott, a film témájának megismerése után pedig egyértelművé vált, hogy Major Endre támogatása lesz a cél – fogalmazott Hajdú László, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club elnöke.

A kerekesszékes asztaliteniszező már kvalifikálta magát a riói paralimpiára, az ő felkészülését támogathatják a jegyvásárlók. A támogatói jegy ára három ezer forint. Szegeden a Belvárosi mozira esett a szervezők választása, mivel itt található a város legnagyobb nézőterű terme, ahol ötszáznegyvenen férnek el. A szervezők bíznak benne, hogy telt házzal játsszák majd április 27-én a filmet, vagyis hogy a szegediek több mint egy millió forinttal támogatják a paralimpiai sportolót.

 

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/jotekonysagi_filmvetites_lesz_a_belvarosiban_major_endre_tamogatasara/2471058/

 

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/jotekonysagi_filmvetites_major_endre_paralimpikon_felkeszuleset_tamogathatjak/2470697/