Először nyertünk idegenben

Az NB I Keleti csoport 17. fordulójában tükörsima idegenbeli győzelmet aratott a bajnokságban újoncnak számító ATSK Szeged, a tavalyi szezonban is az NB I-ben szereplő Váci Reménységek csapata ellen.

A mérkőzésen a hazaiak nem a legerősebb összeállításukban szerepeltek, ám ez nem von le semmit a vendégjátékosok érdemeiből, akik a párosok, valamint az egyéni összecsapások során is jól és koncentráltan játszottak, és a bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú győzelmet könyvelhettek el.

Az NB I – es bajnokságból egy mérkőzés maradt hátra,  szombaton a már biztos bronzérmes Cegléd csapatát fogadjuk hazai környezetben.

NB I -es férfi mérkőzés: Váci Reménységek – ATSK Szeged I. 1:13

ATSK győzelmek:

Lele Viktor 3, Kókai Ákos 3, dr. Varga Csaba Koppány 3, Nagy Bence 2

valamint a Nagy Bence – dr. Varga Csaba Koppány és a Lele Viktor – Kókai Ákos párosok.

Egyesületünk második számú csapata szintúgy idegenben folytatta bajnoki szereplését: a városi derbin a bajnokság egyik legjobb együttesének számító Floratom Szegedi AC II. csapata ellen újfent fiatal játékosaink kaptak szerepet, akik a mérkőzés kapcsán megfogalmazott célkitűzést, a tisztes helytállást maradéktalanul teljesítették.

A vereség ellenére eldőlt, hogy csapatunk biztosan nem esik ki az NB II -ből, miután az utolsó forduló – 05. 26-án, 15.00-ás kezdéssel a bajnok Kiskunmajsa csapata látogat az ATSK Terembe – eredményétől függetlenül nem végezhet a 8.-nál rosszabb pozícióban.

NB II -es férfi mérkőzés: Floratom Szegedi AC II – ATSK Szeged II. 15:3

ATSK győzelmek:

Hangai Flóra 1, Bácsi Bernát 1, valamint a Hangai Flóra – Bácsi Bernát páros.

 

Minden kedves érdeklődőt várunk szombaton 11 órától idei utolsó bajnoki összecsapásainkra!