EGYÉNI ÉS CSAPAT BRONZ

Nagyszerűen szerepelt az ATSK Szeged újonc fiú csapata az országos bajnokságon.

Újonc CSB-2014-2

A Szabó Imre, Krizsán László, Tubak Dániel, Sándor Dávid, Andróczki Zalán összetételű csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A szegedi fiúk meggyőző játékkal jutottak az elődöntőbe, ahol a toronymagas esélyes BVSC ellen is akadtak izgalmas p

illanatok, de végül nyert a fővárosi együttes. Különösen szép siker ez az eredmény, hiszen a csapat tagjai alig egy éve versenyeznek országos szinten, így a felkészítő edzői team is várakozással tekint az elkövetkező versenyek, illetve a jövő évi csapatbajnokság elé.

Az egyéni versenyszámban is sikerült érmet szerezni, Szabó Imre révén, aki az U12-es korcsoportban vehetett át bronzérmet az eredményhirdetésen. Ugyanebben a korcsoportban, a másik szegedi versenyző, Tubak Dániel a legjobb 16 közé jutott, csakúgy, mint az U13-as korosztályban Krizsán László és Szabó Imre.

Meg kell említeni Sztanó Krisztinát, aki az U11-es lányok között jutott fel a főtáblára szép játékkal, az egy évvel idősebbek között.

 

A jó eredményeknek köszönhetően, négy szegedi fiú (Szabó Imre, Krizsán László, Tubak Gergely, Sándor Dávid) és két szegedi lány (Sztanó Krisztina és Tóth Nóra) kapott meghívást a Magyar Asztalitenisz Szövetség kelet-magyarországi utánpótlás tehetségprogramjába, melynek keretében három napos edzőtáborozáson vesznek részt Egerben, illetve Kecskeméten régiós edzők irányításával.

 

Újonc CSB-2014-1