DA Régiós Újonc Verseny

Vasárnap az ATSK Asztalitenisz termében került megrendezésre a DA Régiós Újonc Verseny. Talán a karácsonyi időszak viszonylagos közelségével magyarázható, hogy a szokásosnál ezúttal valamivel kisebb érdeklődés övezte a viadalt, így például az U11-es igazolt fiúk és az U13-as nem igazolt lányok versenye nem került megrendezésre.

Az U11-es nem igazolt lányok versenyében Erdélyi Blanka magabiztosan nyerte meg a csoportját, a főtáblán azonban Bíró Nóra ellenében alulmaradt, így végül a harmadik helyen végzett.

Az U11-es nem igazolt fiúknál Sárai Pál magabiztosan győzött, csak a legjobb nyolc között vesztett játszmát a szintén ATSK-ás Kókai Szabolcs ellenében.

Az U13-as igazolt fiúk küzdelmében érvényesült a papírforma és a szarvasi Szántosi Dávid győzött, Molnár Levente előtt. Az ATSK színeit képviselő Tanács Bence és Kasa Zsombor egyaránt bronzérmes lett, míg Kókai Ákos a hetedik helyen végzett.

Az U13-as igazolt lányok csatározásában  az orosházi Hudák Dorina bizonyult a legjobbnak, a szegedi Szosznyák Emmát verve a döntőben, Hangai Flóra pedig a hatodik helyen végzett.

Az U13-as nem igazolt fiúk versenyében az orosházi Gabnai Csongor győzött, a legjobb ATSK-ás Kelemen Dávid pedig a nyolc közé jutott, aki éppen a hasonló korú lányok versenye híján a fiúk közt induló Ézsiás Barbarát győzte le a nyolcaddöntőben.