Bükfürdő Kupa

A szegedi fiatalok hétvégén a Bükfürdő Kupa utánpótlás ranglistaversenyen álltak asztalhoz.

U11 leány egyesben Szosznyák Emma és Hangai Flóra a főtáblán mérkőzött meg egymással, miután mindketten sikerrel abszolválták a csoportküzdelmeket. Az ATSK-s házirangadót Szosznyák végül simán nyerte, és az éremszerzéstől sem volt távol, a legjobb nyolc között ugyanis csak nagy csatában kapott ki a soltvadkerti Müller Evelintől.

U13 leány egyesben Szosznyák Emma, Gajdács Adrienn és Pelyva Boglárka is főtáblára jutott, azonban a legjobb 16 közé már egyiküknek sem sikerült beverekedni magukat.

A serdülő lányok küzdelmeiben Gajdács Adriennek és Pelyva Boglárkának megint csak a legjobb 32 jelentette a végállomást, párosban azonban az első kört még sikerrel vették és a nyolcaddöntőbe jutásért szenvedtek vereséget.

A legkisebb fiúk mezőnyében Kókai Ákos és Kasa Zsombor is remek játékkal jutott a főtáblára, azonban ott már nem sikerült újabb mérkőzést nyerniük.

U13 fiú egyesben Tanács Bence képviselte a szegedi színeket, azonban hiába nyert meg a háromból két mérkőzést is csoportjában, a nagy létszámú induló miatt csak a csoportelsők jutottak a főtáblára.