ATSK Karácsony 2023

December 21-én 15 órától tartotta Egyesületünk a nagy tradíciókkal bíró, sportos karácsonyi rendezvényét, az ATSK Karácsonyt.

A program első felében az utánpótlás csoport tagjai vehettek részt egy tréfás, elsősorban ügyességi feladatokra épülő csapatversenyen, amelyen végül a „kék” és „rózsaszín” csapat játékosai, látva az erőviszonyok kiegyenlítettségét, igazságos döntetlenben egyeztek meg.

Az eredményhirdetést követően, Márki Ernő ügyvezető idézte fel a 2023-as esztendő legszebb pillanatait, eredményeit. Karácsonyi meglepetésként versenyzőink illetve az egyesület napi munkájában részt vevő személyek ATSK-s karácsonyi ajándékcsomagot vehettek át.

Az évértékelőt követően ismét a pingpongé lett a főszerep, következhettek a korábbi évekből már jól ismert versenyszámok, úgymint a Páros, a Faütős illetve a Szülők Bajnokság.

A páros versenyben a Kókai Szabolcs – Panker Máté duó szerezte meg az első helyet miután a fináléban 2:1 arányban bizonyultak jobbnak a Tubak Dániel – Krizsán László egységnél.

A Faütős Bajnokságon címvédés történt, hiszen Tubak Dániel a tavalyi aranyérme után ismét a dobogó legfelső fokára állhatott fel azzal, hogy a döntőben mérkőzéslabdát hárítva győzött Sztanó László ellen.

Végül a Szülők egymás közötti küzdelmeiben, Venkei Ágnes diadalmaskodott, megelőzve Torkos Róbertet.

Ezzel a programmal lezártnak tekinthető az ATSK idei éve, folytatás 2024. január 2-án.

Addig is szeretnénk az egész Egyesület nevében minden versenyzőnknek, szülőnek, szabadidős sportolónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánni!

Jövőre is Hajrá ATSK!