Szoros vereség és bravúrgyőzelem a hétvége mérlege

Az NB I Keleti csoport 14. fordulójában a bajnokság hátsó harmadába tartozó Dunakeszi csapatát fogadta hazai környezetben az ATSK Szeged első számú csapata.

A vendégcsapat helyezése nem teljes mértékben felel meg a realitásoknak, hiszen a keretük tagja a 19-szeres felnőtt magyar bajnok Lindner Ádám is, aki ez eddig kevés alkalommal lépett asztalhoz, ám ezúttal a mérkőzés tétjére tekintettel ő is szerepet kapott a vendégeknél.

A párosok szegedi szempontból rosszul alakultak, és 0:2-es előnyre tett szert ellenfelünk.

Az egyéni összecsapások során már jobban helyt álltak játékosaink, amelynek köszönhetően a mérkőzés legvégéig volt esélyünk a pontszerzésre, ám végül a lehető legkisebb különbséggel vereséget szenvedtünk.

 

NB I -es férfi mérkőzés: ATSK Szeged I. – Városi SE Dunakeszi I. 6:8

ATSK győzelmek:

dr. Varga Csaba Koppány 3, Nagy Bence 2, és Lele Viktor 1.

A bajnokságban a szegediek legközelebb április 28-án állnak asztalhoz, amikor is a bajnoki cím fő várományosa, a Kiskunfélegyháza érkezik az ATSK Terembe.

Egyesületünk második számú csapata szintúgy hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A dobogós helyekért küzdő Debrecen II. csapatát látta vendégül az ezúttal is több utánpótláskorú játékost szerepeltető csapatunk.

A mérkőzés esélyese a vendégcsapat volt, ám elsősorban Márki Róbert stabil teljesítményének köszönhetően sikerült itthon tartani a bajnoki pontokat.

NB II -es férfi mérkőzés: ATSK Szeged II. – DAK-DEAC HGL II. 11:7

ATSK győzelmek:

Márki Róbert 4, Hangai Flóra 3, Bácsi Bernát 1, Szögi Szonja 1,

valamint a Márki Róbert – Szögi Szonja és Bácsi Bernát – Hangai Flóra párosok.