Hazai pályán továbbra is veretlen az ATSK Szeged

Az NB I Keleti csoport 4. fordulójában hazai pályán fogadta az ATSK Szeged a jó erőkből álló Szerva ASE II. csapatát. Az erőviszonyok alapján a vendégcsapat volt a mérkőzés esélyese, akik azonban több fontos játékosukat is nélkülözték, így szoros összecsapáson sikerült az egyik pontot itthon tartania a hazai játékosoknak.

A mérkőzés elején el is húzhattak volna a szegediek, ám a mérkőzés megfordult, a végén pedig már a vendégeknél volt az előny, 5:7-ről sikerült egyenlítenünk, és egy értékes döntetlent elérnünk.

Kiemelendő, hogy Kókai Ákos is megszerezte első sikerét az NB I-es bajnokságban.

NB I -es férfi mérkőzés: ATSK Szeged I. – Szerva ASE II. 7:7

ATSK győzelmek:

Nagy Bence 2, dr. Varga Csaba Koppány 2, Kasa Zsombor 1, Kókai Ákos 1, valamint a Nagy Bence – dr. Varga Csaba Koppány páros

Vasárnap délelőtt pedig a 6. fordulóból előrehozott mérkőzésen, Kiskunfélegyházán állt asztalhoz csapatunk, ahol a bajnokság toronymagas favoritja, a Félegyházi ASI I. ellen a tisztes helytállás volt a cél.

A mérkőzésen fiataljaink fontos tapasztalatokat szerezhettek az NB I legjobbjai ellen, Márki Róbert hosszú évek után szerepelt újra NB I-es csapatbajnoki mérkőzésen, Nagy Bence Kovács Gábor elleni bravúrgyőzelme pedig a bajnokság eddigi egyik legnagyobb meglepetése.

NB I -es férfi mérkőzés: Félegyházi ASI I.– ATSK Szeged I.10:4

ATSK győzelmek:

Nagy Bence 1, dr. Varga Csaba Koppány 1, Kasa Zsombor 1, valamint a Nagy Bence – dr. Varga Csaba Koppány páros

 

Egyesületünk második számú csapata szombaton az NB II soron következő fordulójában Kecskemétre látogatott, ahol a vártnál simábban győzött, és fellépett a tabella 3. helyére.

NB II -es férfi mérkőzés: Kecskeméti Spartacus – ATSK Szeged II. 3:15

ATSK győzelmek:

Márki Róbert 4, Bácsi Bernát 3, Hangai Flóra 3, Szögi Szonja 3, valamint a Bácsi Bernát – Márki Róbert és Lele Viktor – Szögi Szonja párosok