Browse By

Az újonc lány csapat bronz érmes!

Utánpótlás Asztalitenisz CSB és MOATSZ Kupa egyéni verseny                 

Márciusban és április elején rendezte meg az Asztalitenisz Szövetség az Utánpótlás Csapatbajnokságot és egyéni MOATSZ Kupát.

A legkiemelkedőbb eredményt az újonc leány csapat érte el azzal, hogy a selejtezőből két győzelemmel a főtáblára jutott, ahol a Mohács csapatát 3/0-ra legyőzve bejutottak a legjobb négy közé. Sajnos a döntőbe jutás már nem sikerült, miután Statisztika PSC “A” csapatától 3/0-s vereséget szenvedtek, így végül a dobogó harmadik fokára állhatott fel a csapat (Szosznyák Emma, Hangai Flóra és Erdélyi Blanka).

Az újonc fiú csapatunk (Kókai Ákos, Kasa Zsombor, Kókai Szabolcs) szintén főtáblára jutott, ahol a legjobb 16 között a MALÉV SC csapatát legyőzve a legjobb nyolc közé jutottak.  A következő ellenfél a Dunakeszi csapata volt, akiktől 3/1 arányban maradtunk alul.

A két serdülő csapatunk is a legjobb nyolc közé jutott, ami nagyszerű eredmény. Sőt, a lányok közel voltak a bravúrhoz, hiszen a negyeddöntőben, nagy csatában (3/2) maradtak alul a Statisztika PSC “B” csapatával szemben.

Serdülő lány csapat: Sztanó Krisztina, Pelyva Boglárka, Szosznyák Emma, Hangai Flóra

Serdülő fiú csapat: Tanács Bence, Kókai Ákos, Kasa Zsombor

Az egyéni MOATSZ Kupán is a lányok hozták az érmeket!

Az U-11-es lányok között Erdélyi Blanka, az U-13-as versenyszámban Szosznyák Emma lett egyaránt bronzérmes!

Az U11-es fiúk versenyében, a nyolc éves Kókai Szabolcs ismét bejutott a 16-os főtáblára, ahol az első kiemelttől szenvedett vereséget. Ez is szép eredmény.

A versenyen Márki Ernő, Nagy Bence, Bárkányi Gabriella és Simon Viktor edzői team segítette a fiatalokat.

Újonc leány csapat bronz érem
U-11 bronz érem Erdélyi Blanka

U-13 bronz érem Szosznyák Emma