Az újonc lány csapat bronz érmes!

Utánpótlás Asztalitenisz CSB és MOATSZ Kupa egyéni verseny                 

Márciusban és április elején rendezte meg az Asztalitenisz Szövetség az Utánpótlás Csapatbajnokságot és egyéni MOATSZ Kupát.

A legkiemelkedőbb eredményt az újonc leány csapat érte el azzal, hogy a selejtezőből két győzelemmel a főtáblára jutott, ahol a Mohács csapatát 3/0-ra legyőzve bejutottak a legjobb négy közé. Sajnos a döntőbe jutás már nem sikerült, miután Statisztika PSC “A” csapatától 3/0-s vereséget szenvedtek, így végül a dobogó harmadik fokára állhatott fel a csapat (Szosznyák Emma, Hangai Flóra és Erdélyi Blanka).

Az újonc fiú csapatunk (Kókai Ákos, Kasa Zsombor, Kókai Szabolcs) szintén főtáblára jutott, ahol a legjobb 16 között a MALÉV SC csapatát legyőzve a legjobb nyolc közé jutottak.  A következő ellenfél a Dunakeszi csapata volt, akiktől 3/1 arányban maradtunk alul.

A két serdülő csapatunk is a legjobb nyolc közé jutott, ami nagyszerű eredmény. Sőt, a lányok közel voltak a bravúrhoz, hiszen a negyeddöntőben, nagy csatában (3/2) maradtak alul a Statisztika PSC “B” csapatával szemben.

Serdülő lány csapat: Sztanó Krisztina, Pelyva Boglárka, Szosznyák Emma, Hangai Flóra

Serdülő fiú csapat: Tanács Bence, Kókai Ákos, Kasa Zsombor

Az egyéni MOATSZ Kupán is a lányok hozták az érmeket!

Az U-11-es lányok között Erdélyi Blanka, az U-13-as versenyszámban Szosznyák Emma lett egyaránt bronzérmes!

Az U11-es fiúk versenyében, a nyolc éves Kókai Szabolcs ismét bejutott a 16-os főtáblára, ahol az első kiemelttől szenvedett vereséget. Ez is szép eredmény.

A versenyen Márki Ernő, Nagy Bence, Bárkányi Gabriella és Simon Viktor edzői team segítette a fiatalokat.

Újonc leány csapat bronz érem
U-11 bronz érem Erdélyi Blanka

U-13 bronz érem Szosznyák Emma