ATSK Karácsony

 

Tegnap este került megrendezésre a klub mára már hagyománnyá váló év végi rendezvénye, az “ATSK Karácsony”, ahol az egyesület apraja-nagyja képviseltette magát.

Először a gyerekek mérhették össze tudásukat különböző játékos feladatokban. Volt ügyességi verseny, sorverseny, csapatverseny ahol egymást biztatták a résztvevők, nem kis hangzavart okozva, persze ezt most senki se bánta. 🙂 A győztesek aztán bezsebelhették a jól megérdemelt kölyökpezsgőt és a különféle csokoládékat.

Ezután következhetett egy kis ünnepség, ahol Márki Ernő klubvezető múltba révedő beszédében idézte fel az egyesület elmúlt húsz évének legfényesebb sikereit, és ajándékozta meg a klub jelenlegi játékosait.

A program a családi párossal és a nagy népszerűségnek örvendő faütős versennyel folytatódott, ahol asztalhoz állt többek közt a két faütős EB-bronzérmes, Dr. Varga Csaba és Márki Róbert is.

A jó hangulatú versenyen az eredmény ezúttal talán másodlagos volt, azért a történelmi hűség kedvéért jegyezzük fel, hogy a családi páros végén a Dr. Varga – Dr. Varga egység, a faütős viadal fináléját követően pedig Márki Róbert örülhetett.

Ezúton köszönjük mindenkinek a részvételt és kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket valamint Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!