ATSK házirend

Kedves Szülők, Sportolók, Vendégek!

A járványhelyzet fokozódására való tekintettel, és az új rendeleteknek megfelelően újra szigorítanunk kell a Pingpong Teremben történő sportolás kereteit. Nem csak ezzel igyekszünk tenni valamit a fertőzésveszély mérséklése érdekében, hanem ózongenerátoros fertőtlenítést fogunk alkalmazni vasárnaptól kezdődően az egész épületben.

ATSK HÁZIREND JÁRVÁNY IDŐSZAKBAN

A járványhelyzet alatt az alábbiakat kérjük betartani 2020. november 02-től

  1. Mindenki csak egészségesen jöjjön sportolni. Lázasan, fertőzés gyanú esetén semmiképp ne gyertek pingpongozni!
  • Az épületbe maszkban lehet belépni, és a sporttevékenység kivételével mindenkinek használni kell. Ez azt jelenti, hogy a kísérők, nézők, érdeklődők csak maszkban tartózkodhatnak az épületben, elsősorban a társalgó részben.
  • A teremben csak a sportolók és az edzők tartózkodhatnak, akik maszk nélkül vesznek részt az edzéseken.
  • A személyes higiéniára mindenki ügyeljen, érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt.
  • A mosdókban, illetve az öltözőkben is tartsátok be az ajánlott    1,5-2 méteres távolságot. Itt is használja mindenki a kihelyezett folyékony szappant, illetve papír kéztörlőt.
  • A folyamatos fertőtlenítés érdekében minden este ózongenerátoros fertőtlenítést végzünk a teremben. Ebben az időpontban senki nem tartózkodhat az épületben.

Miért jó a vegyszermentes higiéniát biztosító ózongenerátort alkalmazni: 

1.  Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

2. Az ózon egyszerre pusztíthatja el a levegőben keringő és a felületeken megtapadt kórokozókat az elérhetetlen részeken is.

3. Az ózon a kezelés végeztével visszaalakul oxigénné. Vegyszermentes eljárás.

4. Az ózon gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér. Bejárja az egész teret, eljut a nehezen elérhető felületekhez is. Az ózon behatol a kárpit szöveteibe is.

Ózongenerátor Chrome 28000

OZONEGENERATOR Chrome 28000

A fenti szabályok betartásával, és a folyamatos fertőtlenítéssel remélhetőleg tudjuk biztosítani a feltételeket a rendszeres sportoláshoz az ATSK Pingpong Teremben!