24 ÓRÁS PINGPONG BESZÁMOLÓ!

Az ATSK Szeged egy különleges programra invitálta a sportot, és azon belül is az asztaliteniszt kedvelő családokat, érdeklődőket, 2015. április 18-a szombat 10 órától másnap 10 óráig. Éppen 15 évvel ezelőtt rendezett 24 órás pingpong programot első alkalommal az egyesület, ami akkor nagyon nagy siker volt a résztvevők számát, és a visszajelzéseket tekintve. Most azzal a céllal szerveztük meg újra a programot, hogy az azóta NB I – ben szereplő csapatunk utolsó hazai mérkőzése köré egy kis felhajtást csináljunk, tekintettel a megszerezhető közelségbe került bajnoki bronzérmnek. A szurkolókkal és a hangulattal nem is volt semmi baj, csak a mérkőzés nem sikerült úgy, ahogyan szerettük volna. A már bajnoknak tekinthető egri csapat ezen a napon minden szempontból jobb volt nálunk, így várhatóan a jövő héten, Kecskeméten dől el a bronzérem sorsa a két csapat találkozóján.

 

ATSK Szeged I.  –        Egri ÁFÉSZ SC I.                4 : 14

 

ATSK győzelmek:

Dr. Bohács Gábor 2, Csetle Zoltán 1, és a Ferencz Viktor – Lele Viktor páros

 

 

Természetesen az NB I – es mérkőzés előtt és után még jó néhány program színesítette a napot. 10 -17 óráig családi pingpong folyt a teremben, ahol az érdeklődő fiataloknak, a család többi tagjával együtt, edzők irányításával volt lehetősége megismerkedni a sportággal, illetve

az ATSK sportolói tartottak bemutatót a „Tanfolyamtól az NBI – ig“ címmel, arról, milyen út vezet addig, hogy a kezdő gyerekekből NB – s játékosok legyenek.

 

A 21 órakor véget ért mérkőzést követően Faütős „Nosztalgia Pingpongverseny” zajlott, amelyet az NB I – es csapat tagja, Ferencz Viktor nyert meg, a döntőben 3/2-re legyőzve Iván Zoltánt, az egyesület elnökét. Éjfél után még sokan ütötték a labdát az asztaloknál, sőt volt, aki reggel 7 óra körül érkezett egy kis játékra. A pingpong program 10 órakor sem ért véget, hiszen egy amatőr ranglista versennyel folytatódott a 24 órás pingpong, egészen késő délutánig.

A jó hangulatot, és az érdeklődést tekintve, lehet, hogy nem kell 15 évet várni egy hasonló rendezvényre…

 

ATSK Szeged – Máki Ernő szervező