2024. évi U19 leány és fiú Idénynyitó Ranglistaverseny

Szeptember 28-29 között rendezték meg az U19-es korosztály számára a 2024-es évi Idénynyitó Ranglistaversenyt, amely keretében a lányok és a fiúk is az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban álltak asztalhoz.

Leány játékosaink közül Hangai Flóra, Erdélyi Blanka és Bácsi Boglárka, míg a fiúk versenyében Kókai Ákos és Kasa Zsombor képviselte egyesületünket.

Az éremszerzéshez ezúttal a Kókai-Kasa duó állt a legközelebb, miután a párosok küzdelmeiben egészen a negyeddöntőig jutottak, ahol a KSI-s Fodor-Vörös duó ellen szenvedtek vereséget.

Egyéniben a lányok közül Hangai Flóra, míg a fiúk részéről Kókai Ákos jutott fel a főtáblára. Kasa Zsombor ranglistás pozíciójának köszönhetően egyből a verseny ezen szakaszán kezdte el szereplését.

A legtovább Hangai Flóra jutott, a negyeddöntő azonban neki sem jött össze, miután a pécsi Nagy Rebeka megállította fiatal versenyzőnket.

Fiú játékosaink sajnos még korábban, a legjobb 32 között befejezték szereplésüket: Kókai Ákosnál Szlivka Norbert (Dunakeszi), Kasa Zsombornál pedig Arany Borisz (KSI) egyaránt 3-1 arányban jobbnak bizonyult.

Leány játékosainkat Lele Viktor, a fiúkat pedig Márki Ernő edzők segítették versenyzésük során.